Ηλεκτρονική εγγραφή στο Λύκειο

Οι κηδεμόνες των μαθητών/ τριών για να εγγραφούν, στην Α΄ τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2021 – 2022, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

e-eggrafes - Σύστημα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής σε ΓΕΛ / ΕΠΑΛ για το νέο σχολικό έτος

ή από:

Εγγραφή σε σχολείο - Gov.gr

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (π.χ. αριθμός μητρώου, έτος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας κ.λπ.), από την 18η Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59.
Για την είσοδο στην εφαρμογή απαραίτητοι είναι οι κωδικοί ΓΠΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα που έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα του σχολείου.
Για οποιοδήποτε κώλυμα επικοινωνήστε με το σχολείο (25210-93343).
Πληροφορίες για την επόμενη βαθμίδα (μαθήματα επιλογής, ομάδες κ.λπ.) θα βρείτε στην εφαρμογή.

Κοινωνική Λειτουργός 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας τοποθετήθηκε για το σχολικό έτος 2020-2021 Κοινωνική Λειτουργός στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη σχολικών μονάδων».

Κάθε Τετάρτη θα παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας με επίκεντρο το παιδί και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Θα υπάρχει η δυνατότητα στους γονείς και κηδεμόνες να την συναντήσουν, για τυχόν καταστάσεις που τους προβληματίζουν, κατόπιν συνεννοήσεως  με το σχολείο. 

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Στο Γυμνάσιο Φωτολίβους λειτουργεί για το σχολικό έτος 2020-2021 Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (ΣΚΑΕ) για τους μαθητές του Δήμου Προσοτσάνης- ένα κέντρο από τα πέντε που δημιουργήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Υπεύθυνος είναι ο κ. Μιλτιάδης Παπαδόπουλος εκπ/κός κλάδου ΠΕ11.

Τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας διεξάγονται με τη μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από τις αρχές Φεβρουαρίου σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητείστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας.

Βασιλόπιτα 2021

Με την επιστροφή μας στο σχολείο και αναζητώντας τους ρυθμούς της σχετικής κανονικότητας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε το παρόν. Όπως κάθε χρόνο προσέφερε στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου το παραδοσιακό βασιλοπιτάκι κι ένα συμβολικό ποσό για τους τυχερούς: Αθηνά, Γιάννη και Ελεωνόρα. Η κίνηση αυτή στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε αποκτά ξεχωριστή σημασία. Φανερώνει την ενεργό παρουσία του Συλλόγου και τη συμπαράσταση σε κάθε δεδομένη ευκαιρία.

 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ