Παγγαίο, το χρυσοφόρο όρος.

Χριστόδουλος Καμπάκης μαθητής Β τάξης:

«Σήμερα θα σας διηγηθώ την εμπειρία που είχα όταν πήγα να κάνω πεζοπορία στο Παγγαίο. Αρχικά όταν αρχίσαμε την πεζοπορία όλοι νομίζαμε ότι θα βαρεθούμε και απλά θα περπατάμε χωρίς να δούμε κάτι ενδιαφέρον. Όταν όμως φτάσαμε στους ποταμούς όλοι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον για αυτήν την εκδρομή. Επίσης μετά από την πεζοπορία πήγαμε στις σπηλιές της Παναγίας και όλοι έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον λόγω του χώρου. Τέλος, μετά από λίγη ώρα δυστυχώς έπρεπε να αποχωρήσουμε από τον χώρο για να γυρίσουμε στο σχολείο. Αυτή ήταν η εμπειρία που είχα από την εκδρομή στο Παγγαίο.»

Μαρία Γκοράκη μαθήτρια Β τάξης:  «Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ σε αυτήν την εκδρομή ήταν όταν πήγαμε για ορειβασία στο μονοπάτι της Μεσορόπης. Εκεί είχε πανέμορφους καταρράκτες και γέφυρες. Μπορεί να ήταν κουραστικό όλο αυτό το περπάτημα, αλλά είχε απίστευτη θέα. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.»

Χρυσή Χαλακατέβα μαθήτρια Β τάξης: «Χθες 3/4/2024 πήγαμε με το σχολείο εκδρομή. Πήγαμε στο λαογραφικό μουσείο της Μεσορόπης. Ήταν ωραία και είδα πολλά πράγματα που δεν ήξερα. Έπειτα πήγαμε πεζοπορία στην Μεσορόπη. Η πεζοπορία ήταν φανταστική. Μ’ άρεσε η λιμνούλα και οι καταρράκτες. Κατόπιν, πήγαμε στην σπηλιά της Παναγίας στη Μουσθένη. Τέλος, μου άρεσαν όλα αλλά περισσότερο το μονοπάτι της Μεσορόπης γιατί μ’ αρέσει η πεζοπορία μέσα στο δάσος.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *